Na het eclatante succes van de huiskamertroosttelevisie van Beau van Erven Dorens (hij trok vier keer zoveel bankbintjes als Ladies Night) dachten Muntz & Van Amerongen, de troetelboemers van GeenStijl: dat kunnen wij ook maar dan gespeend van enige empathie voor wie of wat dan ook en met zelfverrijking als enig goed doel.
De oudmediale pilot werd zeer goed bekeken, een greep uit de reacties van de hardcore GeenStijl-reaguurders:

Neonreclame: geweldig weer van Muntz & van Amerongen om Mandy te laten schitteren. Ik zie je straks in de chat meid, even mijn zuurstofmasker zoeken en een plaatje van INXS op zetten.
Braco.me: Van Amerongen en Muntz heersen grote tijd. Geweldig bedacht ook, die hippe leraar-geschiedenis-bloesjes. Waar kan ik die kopen?
Crossing_the_Rubincon: teringtandjes, dit is gewoon beyond Spuiten en Slikken en Knoop in je Zakdoek!

PeterMills: Och jungs! Dit is echt vreselijk grappig. Bijna net zo leuk als dat coronalied. Muntz is altijd lachen en kuddos +10. Hilarisch dan Teeuwen!
Ichneumonidae. Ik zit op dinsdag altijd bij de brievenbus te wachten op de Volkskrant, alleen voor de column van Don Arturo. En Muntz is al sinds Waskracht mijn held, al mocht ik toen eigenlijk niet zo laat opblijven van mama.

Presentatie: Rob Muntz en Arthur van Amerongen

Techniek: Willem Davids.
Web: https://bit.ly/coronatv
Youtube playlist: https://bit.ly/youtubecoronatv